![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Per persona: mtjacarambola 80 g de "bresaola" (carn seca) suc de llimona créixens oli d'oliva verge extra pebre verd fresc en conserva julivert 1 ceba dolça blanca | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Preparació: |
![]() |
![]() |
1. Talleu la carambola i feu una estesa d'estels de carambola al fons del plat. 2. Després, aixafeu el pebre verd i afegiu-hi suc de llimona i oli d'oliva per fer una espècie de vinagreta. 3. Tot seguit, amaniu la carambola i, al damunt, poseu-hi la "bresaola". 4. Per acabar, talleu la ceba i barregeu-la amb el julivert, els créixens i la resta de la vinagreta i poseu-ho tot al damunt de la bresaola. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario