miércoles, 15 de diciembre de 2010

Bacallà al microones per maria pares




Ingredients:

per 2 persones

2 talls de Bacallà dessalat
2 Patates
1-2 Alls
Oli
Romaní

Preparació:

Rentar les patates, no cal pelar-les, i punxar-les amb un escuradents.

Ficar les patates dins d'un bol i al microones durant 4 minuts per banda. A la màxima potència

Un cop tenim les patates fetes per banda i banda, reservar-les embolicades amb un paper de film.

En un bol, ficar oli i afegir l'all laminat més una rameta de romaní. Ficar al microones durant 3 minuts a la màxima potència.

Reservar l'all sobre un paper de cuina.

En el mateix bol que hem daurat els alls, ficar els lloms de bacallà coberts amb l'oli. Ficar al microones durant 10minuts a 75% de la seva potència.

Per emplatar:
Treure la pela de la patata i xafar-la amb un ganivet o amb la mà... per deixar-la plana
Ficar el llom de bacallà sobre la patata
Decorar amb l'all i si es vol amb un polsim de pebre vermell

I voilà!
Bon profit
















No hay comentarios:

Publicar un comentario