Ingredients: per 12 broquetes 1 rap mitjanet tallat a tires 6 tires de bacó sal i pebre per la salsa carbonara oli 1 all cintes de bacó (100gr) 1 raig de vi blanc. 1 pot de crema de llet 1 ou Parmesà | Preparació: Netejem el rap. Tallem les tires de bacó en 2 troços. Salpebrem el rap i el tallem a daus. Emboliquem cada trocet amb el bacó i punxem amb una broqueta de fusta. Salsa En una paella, dorem el all amb una mica d'oli i reservem. En el mateix oli fregim el bacó i hi afegim el vi. Deixem reduir un parell de minuts. Hi afegim la crema de llet fins que arrenqui el bull. Hi afegim el parmesà. Batem l'ou lleugerament. L'afegim a la paella i parem el foc, barregem i amb l'escalfor residual ja cuallarà prou. Fregim les broquetes a la planxa o en una paella amb poc oli. emplatem les broquetes hi afegim la salsa carbonara. Decorem amb alfàbrega o romané. |
miércoles, 15 de diciembre de 2010
Broquetes de rap amb bacó i salsa carbonara per maria jesus
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario