miércoles, 15 de diciembre de 2010

Broquetes de rap amb bacó i salsa carbonara per maria jesus

Ingredients:

per 12 broquetes

1 rap mitjanet tallat a tires
6 tires de bacó
sal i pebre

per la salsa carbonara
oli
1 all
cintes de bacó (100gr)
1 raig de vi blanc.
1 pot de crema de llet
1 ou
Parmesà
Preparació:


Netejem el rap.
Tallem les tires de bacó en 2 troços.
Salpebrem el rap i el tallem a daus.
Emboliquem cada trocet amb el bacó i punxem amb una broqueta de fusta.

Salsa
En una paella, dorem el all amb una mica d'oli i reservem.
En el mateix oli fregim el bacó i hi afegim el vi. Deixem reduir un parell de minuts.
Hi afegim la crema de llet fins que arrenqui el bull. Hi afegim el parmesà.
Batem l'ou lleugerament. L'afegim a la paella i parem el foc, barregem i amb l'escalfor residual ja cuallarà prou.

Fregim les broquetes a la planxa o en una paella amb poc oli.
emplatem les broquetes hi afegim la salsa carbonara.
Decorem amb alfàbrega o romané.

No hay comentarios:

Publicar un comentario